Salam de biscuiti reteta (by rivka)

de nadina73 in Prajituri, 3 Oct 2010 | 9999 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Super bun ,este dupa reteta lui rivka,doar ca eu am facut 4 portii(nu radeti)fac industrial nu gluma

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1,6 kg biscutiti simpli
  • 12 linguri cacao
  • 12 linguri nutella sau crema de ciocolata
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri miere de albine
  • 1 litru de lapte
  • 4 fiole esenta rom
  • 120  g unt
  • facultativ nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta (by rivka):

Salam de biscuiti reteta

Se sfarama sau se rup biscuitii, si se amesteca cu cacao si esenta de rom.

Laptele se fierbe cu zaharul, untul ,crema de ciocolata si mierea  de albine, sa dea un clocot.

Se amesteca biscuitii cu lichidul .

Se formeaza mini salamuri care se pun in folie de plastic si se tin la rece.

Sau se pot face mingi care se dau prin nuca de cocos,au un aspect mai fin ,mai elegant.

PS: din cantitatile de mai sus va iesit 25 mini salamuri si 25 bilute cu cocos

Super bune Rivka multumesc de retata,e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta (by rivka)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ionix 1

06.10.2010, 17:59

suuuuuuper... si eu am pus ochii pe salamul Rivkai... arat super... bravo!

gaby_duceag 1

06.10.2010, 18:01

"pe salamul rivkai" loooooooooooooool). sa nu-l implici si pe ..vai plec de aici

ionix 1

06.10.2010, 18:03

@Gaby... bai, azi am o gandire cam porcoasa si nu-s beata daca Rivka vede asta o sa zica ca-s nebuna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici